Veel gestelde vragen

Hoe kan ik opzeggen of retour sturen?

U kunt opzeggen door ons te e-mailen: Klik hier om het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook faxen. Indien u vergeten was om op te zeggen en u ontvangt een vervolgzending, dan kunt u deze alsnog binnen 14 dagen GRATIS terugsturen met de mededeling dat u wilt stoppen met verzamelen. Neemt u hiervoor via het contactformulier (Klik hier voor het contactformulier) contact op met onze Klantenservice, zij informeren u over de retourprocedure. U zult dan geen verdere zendingen meer ontvangen. Wij adviseren u uw verzendbewijs te bewaren, zodat u altijd een verzendbewijs heeft, ook als het pakket verkeerd verwerkt wordt (door beschadiging, etc.) of niet aankomt. U kunt dan aantonen dat u het pakket heeft teruggezonden.

Mocht een verzamelwerk beschadigd bij u zijn aangekomen, dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Klantenservice, via het contactformulier (Klik hier voor het contactformulier).

Mocht u al betaald hebben, dan wordt dat bedrag binnen 30 dagen terug gestort.

U beslist zelf hoe lang u uw verzameling voortzet. U gaat geen enkele koopverplichting aan en kunt de zendingen op elk gewenst moment stopzetten, zonder ons uitleg verschuldigd te zijn. Wilt u geen vervolgzending ontvangen, laat ons dat dan binnen 14 dagen na ontvangst van het kennismakingspakket weten, door te e-mailen. Klik hier om het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook faxen. Bent u vergeten op te zeggen, dan kunt u de nieuwe vervolgzending binnen 14 dagen na ontvangst GRATIS retourneren. U kunt ook besluiten een aantal afleveringen van de vervolgzending (eveneens binnen 14 dagen na ontvangst) te retourneren, deze worden dan gecrediteerd. Vermeld dan duidelijk bij de gedeeltelijke retourzending of u WEL of NIET door wenst te gaan, en welke afleveringen u gecrediteerd wenst. Het werkmateriaal mag u altijd behouden, wat u ook beslist.
« Terug naar overzicht