Veel gestelde vragen

Wat zijn de garanties van Lecturama?

 1. Door het kennismakingspakket, dat u 14 dagen zonder koopverplichting op zicht krijgt, leert u alle voordelen van het verzamelwerk kennen. Als het kennismakingspakket u niet bevalt, kunt u het binnen 14 dagen terugsturen. U betaalt dan alleen de portokosten voor het terugsturen.
 2. Circa 2 weken nadat u het kennismakingspakket heeft ontvangen sturen wij u zonder koopverplichting een vervolgpakket. Als u geen vervolgpakket wilt ontvangen, vragen wij u dat binnen 14 dagen na ontvangst van het kennismakingspakket aan ons door te geven. Dat kan heel eenvoudig via onze Klantenservice. U kunt ons bereiken door te e-mailen: Klik hier om het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook faxen. Als de kennismakingszending u wel bevalt, en u een vervolgpakket wilt ontvangen, hoeft u dus niets te doen.
 3. Het vervolgpakket sturen wij u zonder koopverplichting toe. U kunt het inkijken en dan binnen 14 dagen besluiten of u het wilt houden. U kunt het vervolgpakket GRATIS terugsturen. (zie garantiepunt 7).
 4. Het vervolgpakket bestaat uit meerdere afleveringen (6-12). Per aflevering betaalt u een vast bedrag (bv. € 14,95). Voor 10 afleveringen is dat 10x dit vaste bedrag (bv € 14,95) in 10 tweewekelijkse termijnen. Zo’n vervolgpakket is voldoende voor 5 maanden hobbyplezier.
 5. Na 5 maanden sturen wij u zonder koopverplichting een nieuw vervolgpakket met nieuwe afleveringen. Ook dit pakket kunt u binnen 14 dagen GRATIS terugsturen.
 6. U kunt deze vervolgpakketten op ieder moment en zonder opgave van reden opzeggen via onze website. U kunt ook besluiten een aantal afleveringen terug te zenden en een aantal te houden. Dan betaalt u alleen de afleveringen die u houdt. U beslist dus zelf hoeveel afleveringen u wilt.
 7. Wilt u een vervolgzending GRATIS retour sturen?
  U kunt het pakket onbeschadigd en in de oorspronkelijke verpakking terugsturen. U mag de producten wel uit de doos halen om ze te bekijken, maar niet gebruiken. U kunt ook besluiten bepaalde afleveringen wel te houden, dan crediteren wij u de afleveringen die u niet wenst en terugstuurt. Het werkmateriaal mag u altijd behouden. Neem voor het terugsturen contact op met onze Klantenservice. U kunt ons bereiken door te e-mailen: Klik hier om het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook faxen.
 8. Uw geld terug in geval van terugsturen?
  Indien u al een bedrag betaald heeft middels een acceptgiro of eigen overschrijving, zal Lecturama dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending, terugbetalen. Heeft u middels een automatische incasso betaald, dan heeft u vanaf de dag van afschrijving 56 dagen om dit zelf te storneren.
« Terug naar overzicht