Lecturama

De meest bijzondere collecties & verzamelingen

Lecturama Uitgeverij , opgericht door Bram van Leeuwen, prins van Lignac, is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in bijzondere collecties & verzamelingen, die nergens anders in de altijd unieke uitvoering te verkrijgen zijn.

Of het nu gaat om luxe ingebonden edities van bijzondere boeken, naslagwerken voor hobby- en vrijetijd besteding,  prachtige bouwpakketten, fraaie collector items van alles wat u maar kunt bedenken.

Lecturama is de grootste uitgeverij in Nederland en België van complete verzamelwerken van leuke hobby`s, inclusief ALTIJD GRATIS materialen, zodat u direct aan de slag kunt. U het vindt het allemaal bij Lecturama.

Wilt u meer informatie over een specifieke collectie dan kunt u voor een symbolische bijdrage van € 3,88 tot maximaal € 9,88 al een compleet en superdik kennismakingspakket van de collectie van uw keuze aanvragen.

Een kennismakingspakket staat garant voor urenlang lees-, kijk-, of doe-plezier. En uw voordeel is daarmee direct al minstens € 25,- , zonder verdere koopverplichting.

Veel plezier met uw nieuwe hobby of verzameling.