Veel gestelde vragen

Hoe wordt uw bestelling geleverd?

Verzending van uw bestelling
Onze bestellingen worden in Nederland bezorgd door Post.nl en in België door Bpost. Als een bestelling niet door de brievenbus past, wordt deze als pakket verzonden. Op een postbusadres levert Post.nl geen pakketten af die zwaarder zijn dan 12 kilo. Wij raden u daarom aan om bij een grote bestelling geen postbusadres te gebruiken maar een regulier adres. In België kunt u de bestelling op een door u gekozen adres laten bezorgen door Bpost.

Verzendkosten
Om het kennismakingspakket naar uw adres te versturen, bieden wij dit op uw naam en voor uw rekening voor verzending aan. De verzendkosten voor een kennismakingspakket zijn vanaf € 2,95. Deze kosten staan apart vermeld op uw factuur. De verzendkosten voor een zwaar en groot vervolgpakket nemen wij voor onze rekening.

Levertijden
Artikelen die direct leverbaar zijn uit onze voorraad heeft u in Nederland en België binnen 1 week in huis.

Vertraging tijdens verzending
Heeft u uw bestelling 3 werkdagen nadat een week is verstreken nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Klik hier voor het formulier Klantenservice.

Een bestelling is (gedeeltelijk) geannuleerd
Een artikel of een bestelling kan geannuleerd worden, als het niet meer leverbaar is. Uiteraard komt voor een geannuleerd artikel de betalingsverplichting te vervallen. Als u al betaald heeft, dan storten we het bedrag zo spoedig mogelijk terug op uw rekening, uiterlijk binnen 10 werkdagen nadat wij u dit meedelen.

BTW
Alle prijzen zijn inclusief BTW.
« Terug naar overzicht